Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Truck Adriatic Alliance

Poslovni događaj ‘Truck & Bus Show’ u Mostaru

truc show

Riječ je o prvom takvom poslovnom događaju u BiH koji će se održati povodom 70 godina Autoprevoza Teretni promet (ATP) iz Mostara

Prvo javno predstavljanje i konferencija za medije u povodu jedinstvenog poslovnog događaja “Truck & Bus Show Mostar 2023.” održat će se u srijedu, 12. aprila, s početkom u 12 sati u hotelu Mepas u Mostaru.

Riječ je o prvom takvom poslovnom događaju u BiH koji će se održati povodom 70 godina Autoprevoza Teretni promet (ATP) iz Mostara od 13. do 16. septembra na više od 10.000 kvadratnih metara vanjskog i unutrašnjeg izložbeno-prodajnog prostora, saopćili su organizatori.

Tokom četiri dana na više lokacija, uz Aluminijski kombinat Mostar, osim izložbeno-prodajnog programa, organizirat će se i predstavljanja najnovijih vozila iz sektora transporta roba i putnika, te komunalnog programa, prigodne stručne konferencije, diplomatski dan, takmičenje u snazi i spretnosti vozača, izbor najljepših i najoriginalnijih kamiona.

Također, proglasit će se najbolji vozač 2023. godine, a posebna pažnja posvećena je i pratećim zabavnim sadržajima poput kuhanja vozačkih gastronomskih specijaliteta, izbora za Miss i Mistera Truck&Bus Showa, zatim koncerata, izložbi fotografija, programa za mlade i slično, a sve će početi Paradom kamiona kroz Mostar.

Organizator ovog događaja je Truck Adriatic Alliance, a domaćin izložbeno-prodajnog i kulturno-zabavnog programa je jedna od najstarijih prevozničkih kompanija na Balkanu, ATP Mostar.