Turistička organizacija

Povoljnije cijene za goste iz regije za ljetovanje u Crnoj Gori, nije potreban PCR za ulazak

tivat

Ideja je da vrlo brzo krene digitalna promocija kampanje na tržištu regije, prvenstveno u Srbiji i Bosni i Hercegovini jer iz tih država nije potreban PCR test za ulazak u Crnu Goru

Turistička organizacija (TO) Tivta realizirat će i ove godine kampanju ‘Vaš odmor je u Tivtu’, koja domaćim i gostima iz regije omogućava boravak u privatnom smještaju po znatno povoljnijim cijenama od 20 do 25 eura po noćenju, javlja RTCG.

Direktorica TO Tivta Danica Ćeranić Banjević kazala je kako to znači da četveročlana porodica s dvoje odraslih i dvoje djece do 11 godina, šest noćenja u Tivtu može platiti po cijeni od 120 do 150 eura.

– Ideja je da vrlo brzo krene digitalna promocija kampanje na tržištu regije, prvenstveno u Srbiji i Bosni i Hercegovini jer iz tih država nije potreban PCR test za ulazak u Crnu Goru – dodala je Ćeranić Banjević.

Vlasnik Sea Point Apart hotela, Đuro Matijević kazao je kako je zadovoljan što se kampanja organizira i ove godine.

– Očekujemo bolju popunjenost ove godine. Treba voditi opreznu cjenovnu politiku i cijene korigirati i učiniti ih pristupačnim za goste iz regije – naglasio je Matijević.

– Kampanja po ovim cijenama važit će do 15. jula, nakon čega će biti nastavljena pod izmijenjenim uvjetima – pojasnila je Ćeranić Banjević.