Uzmite besplatnih 50€ i trgujte dionicama Applea

Apple-Store123

U ponedjeljak, 21. marta, Apple je organizirao event u San Franciscu na kome je predstavio novu, manju verziju iPhona – iPhone SE. U Apple-u se nadaju da će manji telefon pridobiti one korisnike koji još uvijek koriste iPhone 5, 5S ili 5C i koji ne žele pametne telefone sa ekranom od 4.7 inča, kao kod 6S, ili 5.5 inča kao kod 6S Plus.

Prema procjenama CEO-a Applea, Tim Cook-a, oko 60% onih koji koriste manji iPhone još uvijek nisu prešli na iPhone 6 ili neki noviji model što predstavlja veliko potencijalno tržište.

FXLider, svim čitaocima Fokusa, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Apple-a na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti na ovom LINKU.

Novi četvoroinčni iPhone posjeduje mnogo odličnih osobina, a pri tome prodajna cijena će mu biti niža od očekivane. Samo Sony proizvodi popularne telefone sa manjim ekranima, kao kod Xperia Z5 Compact modela. Ostali manji telefoni koje su proizvodili Motorola, HTC i Samsung nisu više u ponudi.

Kada je u pitanju novi četvoroinčni iPhone, Apple je pronašao način da svojom strategijom obuhvati i rast prodaje kao i unapređenje performansi telefona koje traže potrošači. Unutrašnje karakteristike telefona značajno su unaprijeđene u odnosu na prethodne modele manjih telefona, pa tako iPhone SE ima isti procesor i grafičke performanse kao i veći iPhone 6S.

U isto vrijeme, cijena koja je niža nego što se očekivalo, pomoći će Apple-u da poveća udio na tržištima kao što je Indija, gdje je prodaja skupljih i većih modela imala loš rezultat.

“Nakon događaja na kome je predstavljen novi iPhone, cijena dionica Apple-a je blago pala i pored rasta tijekom prošlih tjedana, što se često događa kada je neki događaj popraćen mnogim špekulacijama. Činjenica je da je Apple ostvario ono što se očekivalo, predstavio manji unaprijeđeni telefon po nižoj cijeni. Iako će niža cijena imati negativan utjecaj na prihode u početku, Apple se nada rastu ukupne zarade kako se očekuje veća prodaja u količini. Prema mišljenju ekonomista iz Financial Times-a, tijekom godine se može očekivati rast cijene dionica od oko 20%”, navodi izvor iz Fortrade-a.