Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predstavljena savremena Volkswagen web stranica

www-volkswagen

Volkswagen konstantno radi na tome da svojim kupcima pruži najbolja moguća rješenja te je iz tog razloga Volkswagen importer za BiH predstavio potpuno novu oficijelnu web stranicu www.volkswagen.ba.

U idealnoj kombinaciji sa svjetskom premijerom Volkswagen ikone, redizajniranog Golfa sedme generacije, nova web stranica će ubuduće u veoma preglednom obliku posjetiocima pružati mnoštvo informacija o dostupnim modelima, posebnim ponudama, servisu i novostima iz Volkswagen svijeta.llll

Savremeni dizajn stranice, osim mnogobrojnih sadržaja, donosi i jedno potpuno novo vizuelno iskustvo koje je u skladu sa zahtjevima digitalne ere u kojoj se nalazimo.

Nova stranica omogućava znatno brže učitavanje sadržaja zbog poboljšanog vremena odaziva i prilagođava se veličini ekrana bez obzira da li koristite pametni telefon, tablet ili desktop računar.

Volkswagen BiH ne namjerava stati na ovome, te pored digitalnog Volkswagen magazina koji je nedavno doživio svoje prvo izdanje, u narednom periodu planira uvesti dodatne funkcionalnosti na stranici od kojih je najbitniji potpuno novi konfigurator vozila.