Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

I muž Kim Kardashian završio u bolnici

kanye_west

Kako javljaju američki mediji, Kanye West (39), suprug starlete Kim Kardashian (35), prvo je otkazao ostatak turneje, a prošle je noći završio u bolnici u Los Angelesu. Njegova supruga Kim ubrzo nakon toga viđena je na losanđeleškom aerodromu.

TMZ piše da je u bolnicu prebačen tek kada je u njegovu kuću pozvana policija, a nakon što ga je zbog teške nesanice pregledao jedan od njegovih ljekara, te zaključio da je stanje toliko teško da smjesta mora u bolnicu.

Reper se opirao pa su mu policajci bili prisiljeni staviti lisice. BBC javlja kako je mogući razlog za navodni stres nedavna pariška pljačka njegove supruge Kim Kardashian (35).

Reper je nakon pljačke otkazao nekoliko nastupa, a nakon toga je nastavio s koncertima sve do nastupa u Oaklandu gdje je tvrdio da je dodjela Grammyja namještena. Na idućem koncertu 25 minuta je pričao o tome što ga frustrira u životu, a završio je tvrdnjom da bi, da je izašao na predsjedničke izbore, svoj glas dao Donaldu Trumpu. Reperove izjave publika je dočekala sa zvižducima i uvredama.

U subotu je u Sacramentu napao Marka Zuckerberga jer mu nije dao 53 miliona dolara da se izvuče iz dugova, a u jednom trenutku je rekao da je Jay-Z angažirao plaćenike da ga ubiju.

Dječak pitao Kim Kardashian kako se proslavila

I Lamar Odom, suprug Khloe Kardashian je svojevremeno “zaglavio” u bolnici zbog predoziranja. Scott Disick, muž najstarije Kardashianke, Kourtney, napustio je bio porodicu, da bi se u posljednje vrijeme počelo šuškati o pomirenju. Muž mame Kardashianki, Bruce Jenner promijenio je spol, i sada se zove Caitlyn. Nije baš lako biti muško među Kardashiankam, zar ne?

Our best blue steel ?

Fotografiju objavljuje Khloé (@khloekardashian)