Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Premijera novog TV spota: Uz Violetu je sve lakše i opuštenije

_8009442

Regionalni lider u proizvodnji premium higijenskih proizvoda i jedna od najuspješnijih bh. kompanija Violeta snimila je novi korporativni TV spot. Slaveći život, uz pjesmu frontmena legendarnoga sarajevskoga benda Plavi orkestar Sašu Lošića, spot pokazuje zašto svi volimo i rado koristimo ovaj domaći brand.

„Kontinuirano osluškujemo potrebe tržišta i osmišljavamo posebnosti i inovacije. Svaki Violetin proizvod kreiran je prema želji kupca jer ‘STVARAMO ZAJEDNO'“, ističe Edo Numić, direktor marketinga Violete.

Spot uz opuštajuću i optimističnu pjesmu Saše Lošića, vrsnog skladatelja pop, etno, filmske, kazališne i muzike za igrane serije prikazuje sitnice na koje ne obraćamo pozornost, ali bez kojih ne možemo

Numić također dodaje kako je Violeta sastavni dio naše svakodnevice, te kako spaja ljude: “Znamo da baka i unuci imaju isti omiljeni brand, ali i ostatak obitelji iz našeg bogatog proizvodnog programa može pronaći nešto za sebe. Koristeći kuhinjske ručnike ili deterdžent za posuđe cijela obitelj učestvuje u malim kućanskim poslovima koji ih zbližavaju. Svi su na okupu i nešto lijepo se događa. Upravo takve scene su obilježile spot, poručujući nam da je s Violetom sve lakše, opuštenije i veselije“.

Za kreativni koncept i produkciju spota zadužena je sarajevska agencija FABRIKA. Spot uz opuštajuću i optimističnu pjesmu Saše Lošića, vrsnog skladatelja pop, etno, filmske, kazališne i muzike za igrane serije prikazuje sitnice na koje ne obraćamo pozornost, ali bez kojih ne možemo.

Iza agencije FABRIKA i popularnoga Loše stoje brojni uspješni radovi, a ovoga puta su udružili snage radeći na projektu za Violetu.

Videospot „Stvaramo zajedno“ će se na malim ekranima prikazivati od 2. novembra, a do tada sve aktivnosti možete pratiti na društvenim mrežama i internet stranici Violeta.com.