Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brojne pogodnosti

Premium kartica Sberbank BH, najprestižnija platna kartica u BiH 

Premijum kartica 1200×1200 LN

Premium kartica Sberbank BH je prva kartica koja na bh. tržištu nudi prestižnu Mastercard Concierge uslugu

U toku je akcija sa kojom su klijenti prilikom ugovaranja Sberbank BH Premium kartice oslobođeni godišnje članarine za karticu u visini od 50 BAM, i na tri mjeseca dobivaju besplatno korištenje streaming servisa Netflix ili HBO GO.  Sberbank BH brine i za zdravlje korisnika koji sa ovom karticom imaju do 20% popusta u renomiranim poliklinikama širom Bosne i Hercegovine. Korisnici Premium kartica ostvaruju putno zdravstveno osiguranje bez dodatne naknade u trajanju od 15 dana, koje se može aktivirati po potrebi i neograničen broj puta za cijelo vrijeme važenje kartice.

Premium kartica Sberbank BH je prva kartica koja na bh. tržištu nudi prestižnu Mastercard Concierge uslugu. Mastercard Concierge je usluga ličnog asistenta koji pruža podršku korisnicima 24 sata na dan. Bez obzira da li je korisnik kod kuće, na poslu ili na putovanjima, lični asistent pomaže sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga.

Za svaki upit Mastercard Concierge daje minimalno tri opcije za cijenu usluge i vrijeme izvršenja, te sa mrežom 40.000 dobavljača širom svijeta, kartica predstavlja jedinstven proizvod na tržištu Bosne i Hercegovine. Usluga ličnog asistenta unosi balans u hektičan život korisnika Premium kartica koji pokušavaju uspješno upravljati privatnim i poslovnima obavezama. Lični asistent pruža svoje usluge s dužnim poštovanjem uz strogu zaštitu osobnih i drugih podataka klijenta.

Korisnici Premium kartice imaju besplatan pristup VIP salonima na aerodromima Sarajevo, Beograd i Beč uz popuste kod iznajmljivanja prevoznih sredstava Hertz i Avis širom svijeta. Mastercard Lounge Key program korisniku Premium kartice omogućava LoungeKey članstvo i pristup Lounge salonima na aerodromima širom svijeta.

Ono što je važno napomenuti je i to da kartica nudi hitnu mogućnost zamjene i dostava nove kartice bilo gdje u svijetu u roku od 24 do 48 sati, i hitnu isplatu gotovine bilo gdje u svijetu u roku od samo dva sata.