Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nagrada za klijente

Program preporuka za zadovoljne klijente Sparkasse Bank

Program preporuka za zadovoljne klijente Sparkasse Bank

Program traje do 31. decembra 2020. godine ili do isteka fonda za dobitke

Sparkasse Bank u okviru programa preporuka pod nazivom “Prave stvari se dijele sa drugima” nagrađuje svakog klijenta koji svoja pozitivna iskustva u poslovanju sa bankom želi podijeliti sa svojim prijateljima, članovima porodice ili saradnicima.

“Svjesni smo činjenice da je klijent zadovoljan kada su njegova očekivanja usklađena sa potrebama, željama i zahtjevima, a takvi klijenti su zasigurno najbolji pokazatelji uspješnosti našeg poslovnog modela. Ovaj program, daje zadovoljnim klijentima koji žele preporučiti naše proizvode i usluge mogućnost da pri svakoj realiziranoj preporuci ostvare vrijedne dobitke, i ne samo oni, već i osobe koje su preporučili.

Na ovaj način želimo nagraditi lojalnost naših stalnih klijenata za dobar glas koji šire, ali svakako i pokazati znak pažnje i dobrodošlicu novim“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

U programu preporuka klijent Sparkasse Bank može ostvariti dobitak u iznosu od 15 do 30 KM po pojedinačnoj preporuci, u zavisnosti od toga koji proizvod banke njegov preporučeni kontakt realizuje, a ukupan iznos ostvarenja dobitaka za vrijeme trajanja programa nije ograničen. U nagradnom programu, banka nagrađuje i nove klijente koji zasnuju poslovni odnos po preporuci, također do 30KM, u zavisnosti od ugovorene usluge.

Program traje do 31. decembra 2020. godine ili do isteka fonda za dobitke.