Posebna ponuda

Proljetno čišćenje doma ove će godine biti pristupačnije uz Samsung uređaje

robot usisivac samsung

Samsung je pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša i mašina za suđe

Ovogodišnje proljetno čišćenje bit će još ugodnije i povoljnije jer je Samsung pripremio posebnu ponudu kojom možete ostvariti do 30% popusta prilikom kupovine odabranih modela usisivača, mašina za veš, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša i mašina za suđe.

Foto: Samsung

Usisajte sve – čak i loš vazduh

Za učinkovito usisavanje tu je moćni usisivač Bespoke Jet s kojim možete čistiti različite vrste podova s maksimalnom usisnom snagom i funkcijama koje osiguravaju učinkovito i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu ni na podu. Inovativna stanica za čišćenje All-in-One automatski prazni prostor za zadržavanje prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Model Bespoke Jet opremljen je naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i učinkovitiji od konvencionalnog motora, a ima i duže trajanje baterije. Ovaj motor stvara nevjerovatnu snagu usisavanja. Postiže brzinu do 135.000 okretaja u minuti, što je znatno bolje od najveće brzine prethodnog modela od 110.000 okretaja u minuti.
Usisavanje možete učiniti još lakšim uz Samsung robotski usisivač koji pametno čisti dom prepoznavanjem predmeta. Jet Bot je prvi robotski usisivač na svijetu koji pokreće Intel AI. Može prepoznati i klasificirati razne predmete i na taj način čistiti u blizini uređaja, namještaja ili drugih prepreka. Također, može prepoznati je li predmet lomljiv i izbjeći predmete koji su identifikovani kao opasni.

Operite sve – čak i zaboravljene čarape

Foto: Samsung

S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu zimsku, koju odlažemo, tako i onu laganiju koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Samsung mašina za veš pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™tehnologiju. Sistem QuickDrive™ skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja učinkovitosti. Tu su i praktična Add Wash vrata, koja vam omogućavaju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tokom samog pranja. Mašina sa higijenskom parom također uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena.

Za savršenu njegu veša potrebna nam je i sušilica koja nježno suši odjeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno peglanje.

Posebna proljetna ponuda s velikim popustima

Kombinacijom odabranih uređaja vaš će dom zablistati u proljeće. Samsung je pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša i mašina za suđe. Istovremeno, možete osigurati još 3 ili 5 godina jamstva za odabrane uređaje. Akcija traje od 20. marta do 30. aprila 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite ovaj link.