Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posebna ponuda

Proljetno čišćenje doma ove će godine biti pristupačnije uz Samsung uređaje

robot usisivac samsung

Samsung je pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša i mašina za suđe

Ovogodišnje proljetno čišćenje bit će još ugodnije i povoljnije jer je Samsung pripremio posebnu ponudu kojom možete ostvariti do 30% popusta prilikom kupovine odabranih modela usisivača, mašina za veš, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša i mašina za suđe.

Foto: Samsung

Usisajte sve – čak i loš vazduh

Za učinkovito usisavanje tu je moćni usisivač Bespoke Jet s kojim možete čistiti različite vrste podova s maksimalnom usisnom snagom i funkcijama koje osiguravaju učinkovito i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu ni na podu. Inovativna stanica za čišćenje All-in-One automatski prazni prostor za zadržavanje prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Model Bespoke Jet opremljen je naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i učinkovitiji od konvencionalnog motora, a ima i duže trajanje baterije. Ovaj motor stvara nevjerovatnu snagu usisavanja. Postiže brzinu do 135.000 okretaja u minuti, što je znatno bolje od najveće brzine prethodnog modela od 110.000 okretaja u minuti.
Usisavanje možete učiniti još lakšim uz Samsung robotski usisivač koji pametno čisti dom prepoznavanjem predmeta. Jet Bot je prvi robotski usisivač na svijetu koji pokreće Intel AI. Može prepoznati i klasificirati razne predmete i na taj način čistiti u blizini uređaja, namještaja ili drugih prepreka. Također, može prepoznati je li predmet lomljiv i izbjeći predmete koji su identifikovani kao opasni.

Operite sve – čak i zaboravljene čarape

Foto: Samsung

S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu zimsku, koju odlažemo, tako i onu laganiju koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Samsung mašina za veš pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™tehnologiju. Sistem QuickDrive™ skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja učinkovitosti. Tu su i praktična Add Wash vrata, koja vam omogućavaju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tokom samog pranja. Mašina sa higijenskom parom također uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena.

Za savršenu njegu veša potrebna nam je i sušilica koja nježno suši odjeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno peglanje.

Posebna proljetna ponuda s velikim popustima

Kombinacijom odabranih uređaja vaš će dom zablistati u proljeće. Samsung je pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša i mašina za suđe. Istovremeno, možete osigurati još 3 ili 5 godina jamstva za odabrane uređaje. Akcija traje od 20. marta do 30. aprila 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite ovaj link.