Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prvi čarter let za Antaliju s Banjalučkog aerodroma

sarajevski aerodrom (3)

Turistička agencija“Kon Tiki Travel” otvorila je svoju poslovnicu u centru Banje Luke i najavila prvi čarter let s Banjalučkog aerodroma u odmaralište Antalija u Turskoj.

– Već 19. juna ove godine put vazdušne luke u Antaliji poletjet će prvi Kon Tikijev čarter s turistima koji žele da ljeto provedu u Antaliji, Kemeru, Beleku, Alanji ili nekom drugom turskom ljetovalištu koja, osim izobilja sunca i dobrih plaža, posjetiocima nude i vrhunske hotele različitih kategorija. Na ovaj način Kon Tiki ne samo da štedi novac ljubiteljima dobrog odmora već uvažava i njihovo dragocjeno vrijeme jer će za manje od dva sata biti na izabranoj destinaciji – izjavio je PR agencije Dušan Anastasov.

Svečanosti povodom otvaranja “Kon Tiki” poslovnice u Banjoj Luci prisustvovao je i gradonačelnik Igor Radojičić, koji je izrazio zadovoljstvo, jer u Banju Luku dolaze prestižne kompanije kao što je “Kon Tiki, koja važi za najbolju turističku agenciju na Balkanu, te da će čarter let pomoći i banjalučkom aerodromu da profunkcioniše.

Prvi čarter let zakazan je za 19. juni, a poslednji u sezoni je 11. septembra 2018. godine.