Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Radionice za Sarajevo Business Forum održane u Travniku i Zavidovićima

radionica sbf

Sarajevo Bussines Forum 2017 prezentiran je privrednicima Srednjobosanskog i Zeničko-dobojskog kantona na radionicama koje su organizirane u Travniku i Zavidovićima.

Radionice koje imaju za cilj da pomognu privrednicima da pripreme projekte za učešće na SBF-u organizirao je BBI VIP biznis klub u saradnji s Evropskim pokretom za BiH.

Cilj 8. Sarajevo Business Foruma je kandidiranje kvalitetnih poslovnih planova koji će biti prezentirani investitorima, uz mogućnost organizovanja sastanaka sa investitorima, partnerima u investiciji, kupcima i dobavljačima, saopćeno je iz BBI banke.

– Danas smo ovdje da pozovemo i motiviramo učesnike naše radionice da sa svojim projektima sudjeluju na Sarajevo Business Forumu. Imali smo veoma interaktivne radionice, uz prisustvo nekoliko desetina privrednika i u Travniku i u Zavidovićima. Postoji značajan interes u ovim regijama za korištenje potencijala Foruma i imamo veliki broj zainteresovanih privrednika koji su najavili dolazak i predstavljanje konkretnih projekata – izjavila je rukovodilac BBI VIP biznis kluba Azra Čolić.