Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raiffeisen banka dobitnik nagrade “Evropska kompanija BiH”

raiffeisen111

Raiffeisen banka dobitnik je nagrade “Evropska kompanija BiH za 2015. godinu”, a predsjednik Uprave te banke Karlheinz Dobnigg dobitnik je priznanja za ”Najboljeg poslovnog menadžera BiH za 2015. godinu”.

Nagrade su uručene na Svečanoj akademiji u Brčkom koja je održana povodom obilježavanja Dana Evrope u BiH, a u sklopu projekta ”Dan i mjeseci Evrope u BiH – Brčko 2015”.

Predstavnici Evropskog pokreta u BiH, koji je organizator događaja, uručio je ovogodišnja priznanja najistaknutijim pojedincima i kolektivima koji su svojim radom dali doprinos procesu EU integracija i internacionalnom ugledu BiH iz oblasti ekonomije, lokalne zajednice, medija, kulture, sporta, te domaće diplomatije.

– Ove dvije nagrade su podstrek za dalji rad i poboljšanje našeg poslovanja u budućnosti, te bih želio istaći da iza njih stoji predanost i timski rad svih uposlenika Banke. Na ovom tržištu uspješno poslujemo više od 20 godina te smo se kvalitetom poslovanja brzo izdvojili kao vrlo uspješna i profitabilna banka koja podržava rastuće proizvodne i izvozne aktivnosti bh. kompanija, te ovom segmentu poslovanja poklanjamo posebnu pažnju – kazao je Dobnigg, saopćeno je iz Raiffeisen BiH.