Raiffeisen banka otvorila novu poslovnicu u Tuzli

upravebankejasminimamovic

Predana da svojim klijentima pruži lako dostupne usluge, Raiffeisen banka je danas svečano otvorila novu poslovnicu u Tuzli.

Iz banke navode da je prostor nove poslovnice moderan i otvoren, a dizajniran je na način da klijent ima jednostavan pristup osoblju, ali i digitalnom bankarstvu kada klijentu to odgovara.

Predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg izjavio je da su otvorenjem četvrte poslovnice u Tuzli povećali prisutnost na tržištu.

– Kao banci koja njeguje dobre poslovne odnose s klijentima, zadovoljstvo nam je što nastavljamo sa širenjem naše mreže u Bosni i Hercegovini – rekao je Dobnigg, te dodao da je nakon Banovića, ovo druga poslovnica koju je Banka otvorila ove godine na području tuzlanske regije.

Nova poslovnica je locirana u novootvorenom Bingo City Centru u ulici Mitra Trifunovića 2 u Tuzli. U okviru poslovnice dostupan je i cash-in bankomat koji klijentima, fizičkim i pravnim osobama nudi i opciju uplate sredstava. Poslovnica će radnim danom pružati usluge od 08.00 do 18.00 sati, a subotom od 8.00 do 13.00 sati, saopćeno je iz Raiffeisen banke.