Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"The Banker"

Raiffeisen banka ponovo proglašena bankom godine u BiH

Karlheinz Dobnigg predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH

Pored Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini i mrežne banke RBI u Bugarskoj i Ukrajini su proglašene „Bankom 2019. godine“ na njihovim tržištima

Sa zadovoljstvom smo preuzeli nagradu koja dodatno naglašava naš razvoj i dostignuća u posljednjih dvanaest mjeseci te smo iznimno ponosni na priznanje magazina The Banker za „Najbolju banku u BiH u 2019. godini“. Ostvarili smo dobre rezultate razvijajući nove proizvode i usluge te prateći tehnološki napredak. Djelujući u skladu s našom misijom nastojali smo pretvoriti inovacije u vrhunsko korisničko iskustvo, te osigurati klijentima lakše i jednostavnije poslovanje s Bankom. Ovo priznanje je rezultat zajedničkog, predanog i posvećenog rada svih članova tima Banke i predstavlja pravi poticaj da nastavimo unapređivati kako bismo klijentima pružili dodatnu vrijednost pri korištenju naših usluga“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Na dodjeli priznanja koja je održana krajem 2019. godine Raiffeisen Bank International AG (RBI) je po dvanaesti put primila nagradu „Banka godine u Srednjoj i Istočnoj Evropi” od časopisa Financial Times-a „The Banker”.

„Ove nagrade vidim kao potvrdu našeg fokusa na korisničko iskustvo klijenta, posebno kada je riječ o digitalizaciji,” izjavio je Johann Strobl, generalni direktor RBI-a.

Pored Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini i mrežne banke RBI u Bugarskoj i Ukrajini su proglašene „Bankom 2019. godine“ na njihovim tržištima.