Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

EBRD

Raiffeisen najaktivnija banka izdavalac finansijskih instrumenata u BiH u 2018.

Raiffeisen333

Istinski nas raduje što smo dobitnik jednog ovakvog prestižnog priznanja koje dodatno potvrđuje da smo na pravom putu kada je riječ o aktivnostima u segmentu investicijskog bankarstva

Nagradu za “Najaktivniju banku izdavaoca finansijskih instrumenata u 2018. godini” Raiffeisen banci u Bosni i Hercegovini dodijelila je Evropska banka za obnovu i razvoj u okviru Trade Facilitation Programmea.

Ove godine svečana ceremonija dodjele nagrada je upriličena u okviru Godišnjeg sastanka i Poslovnog foruma EBRD-a koji se održavaju u Sarajevu. Riječ je o izuzetno značajnom događaju kojem prisustvuje veliki broj predstavnika međunarodne poslovne zajednice, investitora, visokih vladinih zvaničnika te drugih učesnika iz poslovnog svijeta. Flagship partner ovogodišnjeg Foruma je Raiffeisen Bank International.

– Istinski nas raduje što smo dobitnik jednog ovakvog prestižnog priznanja koje dodatno potvrđuje da smo na pravom putu kada je riječ o aktivnostima u segmentu investicijskog bankarstva. Kao jedan od vodećih profesionalnih brokera na tržištu nudimo kupovinu i prodaju finansijskih instrumenata kako lokalno, tako i na međunarodnom nivou. Dodatno, nagrada za Raiffeisen predstavlja motivirajući faktor da nastavimo raditi na unapređenju kvaliteta usluga za klijente – izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Dodao je da Raiffeisen kontinuirano nastoji biti profesionalan partner svojim klijentima koji se uvijek mogu osloniti na savjetodavne usluge i podršku stručnog i iskusnog tima banke, saopćeno je iz Raiffeisen banke.