Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Objavili oglas

Rimac Automobili upošljavaju 100 novih radnika

rimac-automobili-10

Rimac Automobili na svojoj su stranici objavili da opet zapošljavaju i to čak više od stotinu novih radnika na razne pozicije unutar kompanije

Firma Mate Rimca, Rimac Automobili trenutno zapošljava 429 radnika odnosno 482 ako se uključe vanjski suradnici i studenti.

Većina radnika zaposlena je u sjedištu firme u Svetoj Nedelji (kod Zagreba), a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku.

Rimac Automobili na svojoj su stranici objavili da opet zapošljavaju i to čak više od stotinu novih radnika na razne pozicije unutar kompanije.

Podsjetimo da je Rimac rođen u Livnu, a njegova kompanija je o jedan od najpoznatijih startapa u regionu u čiju je vlasničku strukturu nedavno ušao i Porsche.

– Svaki put kada firma udvostruči broj radnika – sve se mijenja. Intenzivno radimo i nastojimo strukturirati kompaniju, organizirati sve procese i pomoći našim menadžerima i voditeljima timova da održe sve pod kontrolom. Najveći problem s kojim se trenutno suočavamo je prostor – imamo pet zgrada u Svetoj Nedelji i širimo se na nove lokacije – kazao je osnivač Rimac Automobila Mate Rimac.

Otvorene pozicije pogledajte na ovom LINKU.