Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Sajam pčelarstva i pčelarske opreme “Bee-fest” u Sarajevu

05/09/2018

Sajam pčelarstva i pčelarske opreme “Bee-fest” u organizaciji Direkcije Bee-festa bit će održan od 5. do 9. septembra na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović u Sarajevu.

Bee-fest još je jedna prilika za predstavljanje i ocjenjivanje bh. proizvodnje meda. Tokom trajanja Sajma bit će upriličene degustacije, prezentacije pojedinih vrsta meda i edukacije te prodajna izložba, a u narednim danima planiran je Dan organskog meda, Medaonica, program edukacije pčelara.

Na Sajmu će posjetioci imati priliku kupiti sortne medove, mliječ, propolis, polen, preparate na bazi pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja, prirodnu kozmetiku, kao i prirodne sokove, džemove, pekmeze i druge tradicionalne proizvode.

Organizaciju ovogodišnjeg Sajma podržali su Vlada Federacije BiH, Općina Centar Sarajevo, Općina Stari Grad Sarajevo, Vlada Kantona Sarajevo i Lutrija BiH, saopćili su organizatori.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.