Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Senigor zapošljava 80 radnika i bilježi promet od 30 miliona KM (VIDEO)

senigor novi bau centar – 6

Senigor d.o.o. je prije nešto više od mjesec dana u ilidžanskom naselju Osjek otvorio svoj novi Bau Centar pod nazivom “DOM CENTAR”.

U Dom centru možete pronaći više od 25.000 različitih artikala, tačnije sve potrebno vašem domu, počevši od proizvoda za opremanje, izgradnju, uređenje vrta…

Tu su poznati ballterio laminati, zatim razne vrste parketa, oprema za centralno grijanje, sve popularniji kotlovi na pelet proizvođača Stilmetal, ali i sve vrste vrata, zatim i raznovrsna ponuda sanitarije, keramičkih pločica te sva prateća oprema za kupatila.

Sve to ali i dodatne brojne proizvode možete pronaći u Senigorovom Dom Centru u naselju Osjek.

Kako bi se uvjerili u raznovrsnost ponude koju Vam nudi “Dom centar”, za Vas smo pripremili video prezentaciju Bau centra koji uistinu vrijedi posjetiti.

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih firmi u oblasti prodaje građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini. Sa više od 300 prodajnih partner firmi u BiH, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao jedan od najcjenjenijih veleprodajnih distributera u državi.

Treba istaći da je ovu kompaniju osnovao je Senad Islam 2004. godine, a trenutno zapošljava više od 80 osoba i godišnje bilježi promet od 30 miliona KM.