Biznis

popusti za kupce

SiM Impex dolazi i u Zenicu

31/01/2020

U četvrtak 6. februara 2020. godine, SiM Impex otvara svoja vrata budućim kupcima u Zenici! Istoga dana zakazuje druženje u svom novom prodajnom mjestu u ovom gradu, uz sjajne popuste na kupovinu svih proizvoda

Svoju mrežu od 30 postojećih poslovnica širom Bosne i Hercegovine, u februaru mjesecu SiM Impex će proširiti otvaranjem prodajnog mjesta u još jednom gradu. Na adresi Aska Borića bb u Zenici, 6. februara ove godine, svoja vrata će za sve posjetioce i kupce otvoriti nova 31. po redu poslovnica ove kompanije.

Za dan otvaranja, u periodu od 8 do 18 časova, zakazano je cjelodnevno druženje sa posjetiocima prodajnog mjesta, kojima će kao poklon kompanije biti odobren popust na kompletan asortiman proizvoda SiM Impex-a. U popustima će kupci u Zenici moći da uživaju i u narednih 10 dana od dana otvaranja.

Kako kompanija SiM Impex navodi u svom pozivu svim zainteresovanim Zeničanima, na dan otvaranja posjetioci će biti u prilici da pored auto-dijelova i popusta na akumulatore, ulja, tečnosti za šajbe, metlice brisača, patosnice i ostalu robu, pronađu i širok asortiman garažno-servisne opreme, ručnih i električnih alata, kao i prošireni asortiman auto opreme – krovne kutije, gume,lance za snijeg, aluminijumske feluge, audio uređaje za automobile, dječije sjedalice…

Zašto je za sve koji biraju najkvalitetnije za svoje vozilo, najbolji izbor kompanija SiM Impex? Odgovor je u ličnoj karti ove kompanije – 20 godina iskustva u distribuciji rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za putnička i laka komercijalna vozila na tržištu BiH, kao i činjenica da je 2017. godine postala dio svjetski poznate korporacije LKQšto najbolje objašnjava njeno pozicioniranje među lidere u ovoj oblasti. Pored navedenog, kompanija kupcima na raspolaganje stavlja više od 1, 5 miliona artikala provjerenih i pouzdanih proizvođača za više od 40 marki automobila, a realizuje i uslugu besplatne dostave u roku 24 sata.

Zabilježite datum i adresu u svoj kalendar, ne propustite biti dio druženja u novootvorenoj prodavnici SiM Impex-a, na zeničkoj adresi!

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.