SiM Impex otvara novu poslovnicu u Goraždu

gorazde sim impex

SiM Impex u četvrtak 12. aprila otvara 21. po redu poslovnicu u Goraždu.

U periodu od 8 do 18 sati za kupce će biti organizovana proslava ispred poslovnice na adresi Ferida Dizdarevića bb.

Tom prilikom, svi kupci će imati priliku pored poklona koji su za njih pripremljeni, da uživaju u posebnim akcijama i popustima kako za fizička lica, tako i za servisere i mehaničare.

Svi posjetioci mogu ostvariti popuste i do 20% koji se odnose na akumulatore, metlice brisača, patosnice, opremu i kozmetiku i ručni alat Bosch.

Nemojte propustite priliku da po najpovoljnijim cijenama kupite nešto za svoj automobil, ali i uveličate naše slavlje jer želimo biti vaš najvjerniji partner u brizi za vaš automobil, kažu u SiM Impex-u.

Akcija će trajati od 12 do 15. aprila.

Također, svim gostima će se obezbijediti i svoju SiM Impex karticu lojalnosti, koja omogućava direktan popust u svim poslovnijm jedinicama kompanije, kao i korišćenje servisa Pomoć na putu 24 sata dnevno na teritoriji BiH i Evrope, pozivom na broj Call centra sa kartice.

Pored toga, kartica svojim vlasnicima omogućava i popuste prilikom kupovine kod preko 200 partnera u Cofus popust sistemu u zemlji i inostranstvu (benzinske stanice, sportska oprema, butici, dječija i bebi oprema, hoteli, restorani itd.)

Ovo je još samo jedno u nizu dešavanja kada je u pitanju SiM Impex. U planu je dalje širenje, otvaranje novih poslovnica te proslave rođendana već postojećih uz sjajne akcije širom BiH.

Ovo je idealna prililka da se počaste novi kupci, te da se proslavi otvaranje još jedne poslovnice.