Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Svečano otvaranje

SiM Impex otvorio moderan novi objekat u Banjoj Luci (FOTO)

sim-impex (8)

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i direktor jednog od najvećih regionalnih trgovaca autodijelovima SiM Impexa Slađan Cvijanović svečano su otvorili objekat

SiM Impex otvorio je novi poslovni objekat u Banjoj Luci.

Moderan objekat lociran je u Poslovnoj zoni “Ramići – Banja Luka” i veličine je pet hiljada kvadratnih metara. Na otvaranju je upriličen i cjelodnevni sajam autodijelova i autokozmetike.

Kućni sajam je za posjetioce otvoren u subotu u 11 časova, a priliku da razgledaju i kupe neke od proizvoda iz bogate ponude zainteresovani su imali sve do 18 časova. Atraktivni popusti na kupljenu robu, nagradne igre i zabavno-edukativni sadržaji, privukli su veliki broj posjetilaca.

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i direktor jednog od najvećih regionalnih trgovaca autodijelovima SiM Impexa Slađan Cvijanović prisustvovali su svečanom otvaranju.

Cvijanović je istakao da je izgradnjom ove poslovne zgrade objedinjeno poslovanje kompanije koja zapošljava 235 radnika.

– Današnjim poslovnim događajem obilježavamo i 20 godina izuzetno uspješnog rada naše kompanije. Za sve nas u “SiM Impex”-u ovo je veliki dan i želimo iskazati zahvalnost svima koji su nam ukazali povjerenje u protekle dvije decenije. Naša kompanija je od danas pod jednim krovom, a novootvoreni prostor smo prilagodili potrebama modernog poslovanja – istakao je Cvijanović i dodao da ova kompanija ima 31 poslovnicu u BiH.

Gradonačelnik Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da su u samo tri dana, u Poslovnoj zoni Ramići, otvorena dva nova velika poslovna objekta.

– Riječ je o respektabilnoj firmi, članici svjetske grupacije trgovaca auto-dijelovima i lideru u BiH u ovoj oblasti. Tu su nova radna mjesta, širenje i zaokruživanje poslovne zone u Ramićima, što su sve pozitivni primjeri i jedino možemo da poželimo što više ovakvih događaja – istakao je Radojičić te najavio da uskoro na prodaju ide velika parcela od 20.000 kvadratnih metara u Poslovnoj zoni Jelšingrad.

Kompanija “SiM Impex” je simbol pouzdanosti, kvaliteta i raznovrsnosti asortimana rezervnih dijelova za automobile i garažno-servisnu opremu u BiH. Kvalitet proizvoda koji “SiM Impex” garantuje svojim kupcima uključujući svaki artikl od ukupno 1,5 miliona koje imaju u ponudi, jedan je od najsnažnijih aduta kompanije.