Biznis

Istočno Sarajevo

SiM Impexov “Kućni sajam” opravdao očekivanja

19/04/2019

Kako su nam kazali iz ove kompanije, kućni sajam bio je izvrsna prilika da kupce upoznaju sa širokim asortimanom i kvalitetom proizvoda koji nude

SiM Impex jučer je u Istočnom Sarajevu u okviru svoje poslovnice organizovao kućni sajam, na kome su svojim kupcima predstavili širok asortiman garažno-servisne opreme.

Kompanija SiM Impex iz Banja Luke je lider u distribuciji rezervnih dijelova, servisne opreme i kozmetike za vozila, a njihovi vjerni kupci jučer su se na jednom mjestu mogli uvjeriti u kvalitet proizvoda koji im nudi ova kompanija.

Pored auto-dijelova najpoznatijih svjetskih dobavljača, i velikog asortimana garažne opreme po akcijskim cijenama, značajnih popusta na kompletnu opremu i alate, akumulatore, ulja, metlice brisača, svi koji su posjetili ovaj sajam, od SiM Impexa su nagrađeni i poklonom iznenađenja.

Kako su nam kazali iz ove kompanije, kućni sajam bio je izvrsna prilika da kupce upoznaju sa širokim asortimanom i kvalitetom proizvoda koji nude.

“Kućni sajam” nije jedina promotivna aktivnost koju iz SiM Impexa planiraju u ovoj godini. Naime, kako su nam kazali predstavnici ove kompanije, slične aktivnosti njihovi kupci vrlo brzo mogu očekivati i u drugim gradovima.

Pored toga SiM Impex uskoro planira i otvaranje novih poslovnica širom BiH, čime će dodatno učvrstiti svoju lidersku poziciju u distribuciji rezervnih dijelova, garažno – servisne opreme i alata te kozmetike za vozila.

Kako je izgledao “Kućni sajam” u organizaciji SiM Impexa možete pogledati u našem videoprilogu.

Komentari

Autor: FOTO/VIDEO: D. Begović / Fokus.ba

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.