Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istočno Sarajevo

SiM Impexov “Kućni sajam” opravdao očekivanja

sim impex sajam naslovna

Kako su nam kazali iz ove kompanije, kućni sajam bio je izvrsna prilika da kupce upoznaju sa širokim asortimanom i kvalitetom proizvoda koji nude

SiM Impex jučer je u Istočnom Sarajevu u okviru svoje poslovnice organizovao kućni sajam, na kome su svojim kupcima predstavili širok asortiman garažno-servisne opreme.

Kompanija SiM Impex iz Banja Luke je lider u distribuciji rezervnih dijelova, servisne opreme i kozmetike za vozila, a njihovi vjerni kupci jučer su se na jednom mjestu mogli uvjeriti u kvalitet proizvoda koji im nudi ova kompanija.

Pored auto-dijelova najpoznatijih svjetskih dobavljača, i velikog asortimana garažne opreme po akcijskim cijenama, značajnih popusta na kompletnu opremu i alate, akumulatore, ulja, metlice brisača, svi koji su posjetili ovaj sajam, od SiM Impexa su nagrađeni i poklonom iznenađenja.

Kako su nam kazali iz ove kompanije, kućni sajam bio je izvrsna prilika da kupce upoznaju sa širokim asortimanom i kvalitetom proizvoda koji nude.

“Kućni sajam” nije jedina promotivna aktivnost koju iz SiM Impexa planiraju u ovoj godini. Naime, kako su nam kazali predstavnici ove kompanije, slične aktivnosti njihovi kupci vrlo brzo mogu očekivati i u drugim gradovima.

Pored toga SiM Impex uskoro planira i otvaranje novih poslovnica širom BiH, čime će dodatno učvrstiti svoju lidersku poziciju u distribuciji rezervnih dijelova, garažno – servisne opreme i alata te kozmetike za vozila.

Kako je izgledao “Kućni sajam” u organizaciji SiM Impexa možete pogledati u našem videoprilogu.