Biznis

Sinkro proslavio 18. rođendan

20/05/2015

Vodeća bh. kompanija u proizvodnji i prodaji namještaja Sinkro sinoć je proslavila svoj 18. rođendan u novom prostoru u Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

Proslavi su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz svih sfera javnog života.

sinkro2

“Sinkro je dokaz da mi Bosanci i Hercegovci možemo mnogo vjerujući u sebe, svoje znanje i sposobnost, jer je uspio ugoditi istančanom ukusu Francuza i Belgijanaca, kao i uvijek zahtjevnih njemačkih kupaca. Sinkro namještaj prodaje u Parizu, Beču, Minhenu, Malmu, Briselu, Talinu i drugim gradovima. Sinkro je prema zapažanju prisutnih, dodatnim angažmanom na domaćem tržištu i otvaranjem ekskluzivnog salona namještaja i kućnih dekoracija, još jednom opravdao povjerenje svojih kupaca i ljubitelja istančanog ukusa”, saopšteno je iz kompanije Sinkro.

sinkro1

Kompanija Sinkro osnovana je 1997. godine i od male radnje na Mejtašu, preko prodavnice mebl štofova i namještaja na Skenderiji izrasla u kompaniju koja zapošljava više od 300 uposlenika.

Svoje proizvode Sinkro izvozi u 25 zemalja svijeta te snabdijeva više od 250 regionalnih proizvođača mebl štofovima i repromaterijalima za proizvodnju namještaja.

Komentari

1 Comment

  1. Barbara Swanson

    24/05/2015 at 21:08

    After I lost my job I starting reading about this way to make money online, after countless hours of searching and searching, I had found a place ( http://tinyurl.CoM/p74plm6 ) to do exactly that, after putting in a little bit of time, I'm making $3000 on a average month, I will never work for a boss again.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.