Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Sinkro u utrci za prestižnu nagradu Archiproducts Design Award 2017.

16/01/2017

Prvog dana Sajma namještaja u Kelnu IMM Cologne 2017 bosanskohercegovačka kompanija Sinkro bilježi uspjeh jer je dizajn kreveta “Berlin Calling” uvršten u selekciju za prestižnu nagradu Archiproducts Design Award 2017., saopćeno je iz te kompanije

Archiproducts je jedan od najvažniji internet portala koji se bavi promocijom inovativnog dizajna iz oblasti arhitekture i uređenja enterijera.

Sajam u Kelnu je najznačajniji u Evropi i nezaobilazno mjesto za sve kompanije koje se bave proizvodnjom namještaja. Ove godine je značajan broj izlagača iz BiH kako na zajedničkom štandu tako i samostalno.

– Bh. kompanije grabe krupnim korakom i vraćaju polako Bosnu i Hecegovinu na mjesto koje joj oduvijek pripada kada je riječ o proizvodnji namještaja – ističu iz kompanije Sinkro i nadaju se da će kvalitetno bosansko drvo ponovno krasiti domove širom Evrope.

Komentari