Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavimo rođendan! Slavimo čistu ljubav! Slavimo Viviu!

Promo Vivia

U neposrednoj blizini izvora Vivie u Raševu, na današnji dan, 30. maj 2007. godine puštena je u rad fabrika za proizvodnju i punjenje prirodne izvorske vode i osvježavajućih negaziranih napitaka.

Sačuvan je izvor, mjesto na kom Vivia izvire, stvoren je potpuno zaštićen i zatvoren proces sa najsavremenijom tehnologijom koji se svaki dan rigorozno kontroliše, da bi osigurali da do kupaca stigne prirodna, zdrava, netaknuta izvorska voda Vivia – čista voda i ništa drugo.

Iz kompanije Vitinka naglašavaju da su istražujući i analizirajući duži niz godina više prirodnih izvora u širem okruženju, na 40 km južno od fabrike u Kozluku, pronašli netaknut izvor čiste vode, izvrsnog kvaliteta i u potpuno prirodnom okruženju. Svjesni da je ovaj izvor i njegovo okuženje nemjerljivo prirodno blago i da je voda izvor života, vodu sa ovog izvora nazvali su Vivia.

Izvor vode Vivia nalazi se u Raševskom kraju, u potpuno prirodnom okruženju, sakriven u podnožju visokih hridi. Ljubav prema tom kraju, ljudima i prirodnim bogatstvima, odredila je čitavu filozofiju kompanije Vitinka.

Poštovati prirodu, čuvati je i koristiti resurse sa velikom pažnjom i ljubavlju. Stjenovitom prirodom zaštićena od zagađivanja, nedoticana od ljudi, Vivia zadržava svoj konstantan kvalitet od izvora do vas.

Vivia je čista voda – i ništa drugo. Uzeta sa izvora u srcu bosanske planine, netaknuta, dolazi vama u ruke. Pijete ono što je priroda iznjedrila, što je dala ljudima – čistu vodu, zdravu i plemenitu. Vivia je dio porodice proizvoda kompanije Vitinka. Nudeći vam kvalitet i pazeći da kupaca, dođe samo ono najbolje i najzdravije kompanija Vitinka postaje i dio vaše porodice. Duboko vjeruju da je najbolje ono što je prirodno.

Ono što nam je naša priroda tako nesebično darovala. Zato se i trude da te darove sabiraju u njihovom prirodnom, najčistijem obliku. U godini Vivie iz kompanije Vitinka su posebno ponosni zbog osvojene velike zlatne medalje na Novosadskom sajmu za brend Vivia. Pored velike zlatne medalje Vivia je ujedno osvojila i zlatnu medalju za dizajn za staklenu bocu 0.75. Upravo sa ovim brendom ove godine kompanija Vitinka započela je i novu kampanju pod nazivom” Samo nam je ljubav potrebna” kroz koju su željeli da ljude inspirišu za lijepe i pozitivne stvari u čemu su definitivno i uspjeli.