Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ušteda do 150 KM

Sol Azur & Buena Vista u saradnji sa Sberbank BH sufinansira studentske ekskurzije

EKSKURZIJE APSO4

Otvaranje i vođenje studentskog računa u Sberbank BH je potpuno besplatno

Nastavljajući ulagati u mlade iz Bosne i Hercegovine, Sberbank BH i agencija Sol Azur & Buena Vista su izdvojili značajna sredstva za novu akademsku 2018./2019. godinu, u kojoj će sufinansirati studentske ekskurzije i druga putovanja.

Kroz ovaj projekat, studenti koji ugovore putovanje preko agencije mogu ostvariti uštedu do 150 KM. Taj iznos uključuje vaučer u vrijednosti od 100 KM koji Sberbank BH poklanja studentima za njihovo putovanje po otvaranju bankovnog računa.

“Naša najveća misija godinama je izgradnja kulture putovanja među mladima u Bosni i Hercegovini.

Napokon smo došli u vrijeme kada se pokazaju rezultati tih ulaganja. Sve više mladih svoje avanture pronalazi putujući i upoznavajući neka nova mjesta širom Evrope i svijeta. Svako putovanje je investicija u sebe i svoju budućnost, ali za takve poduhvate je naravno potreban novac.

Tu dolazi naš partner Sberbank koji mladima predstavljaja kulturu štednje i Studentski račun koji mogu koristiti bez ikakvih troškova, i još dobiti na poklon 100 KM za svoje putovanje”, izjavio je Enes Ibrahimagić, direktor agencije Sol Azur & Buena Vista.

“Sberbanka daje prednost studentima. Kroz saradnju sa agencijom Sol Azur & Buena Vista ohrabrujemo ih da putujući kroz najljepše evropske destinacije steknu nova iskustva i poznanstva. Sa svoje strane ulažemo napore da se mladi po stjecanju obrazovanja aktivno uključe u razvoj bh. ekonomije”, izjavio je Vedran Peršić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH.

Otvaranje i vođenje studentskog računa u Sberbank BH je potpuno besplatno. Bez nakande studenti imaju na raspolganju mobilno i internet bankarsko koje im omogućava upravljanje finansijama kada god to požele.