Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijatelj malih biznisa

Sparkasse Banka podržava male biznise kroz posebne ponude i usluge

Sparkasse Banka
FOTO: Sparkasse Banka

Prestige paket je posebno osmišljen za potrebe malih biznisa, a na način da uz jedinstvenu mjesečnu cijenu nudi set osnovnih bankarskih proizvoda i usluga koji olakšavaju svakodnevno poslovanje

Pod sloganom “Prijatelj malih biznisa”, Sparkasse Banka izdvaja iz svoje ponude set proizvoda i usluga koje su posebno kreirane za male poduzetnike, s ciljem podrške njihovom rastu i razvoju.

Među ključnim proizvodima ističe se brzi kredit “Sad pa sad” za finansiranje trajnih obrtnih sredstava, koji mali poduzetnici realiziraju uz fiksnu kamatu i roku od 24h sata.

Brzi kredit “Sad pa sad” omogućava malim poduzetnicima da brzo dođu do potrebnih sredstava za razvoj i rast svojih poslova, uz ubrzane procedure i fiksnu kamatnu stopu. Kredit se realizira u roku od 24 sata od dostave kompletirane dokumentacije, a rokovi otplate su do 36 mjeseci.

Prestige paket

Prestige paket je posebno osmišljen za potrebe malih biznisa, a na način da uz jedinstvenu mjesečnu cijenu nudi set osnovnih bankarskih proizvoda i usluga koji olakšavaju svakodnevno poslovanje. Paket uključuje transakcijski račun, kartice, elektronsko bankarstvo i mnoge druge proizvode poput smanjenih naknada pri realizaciji kredita, popusta pri zaključenju osiguranja i slično.

Za startap kompanije ovaj Prestige paket je potpuno besplatan prvih 12 mjeseci korištenja, čime se nastojalo dodatno olakšati njihov izazovni početni period poslovanja.

Osim ovih proizvoda, banka nudi i prilagođene setove usluga za male poduzetnike iz različitih branši, uključujući posebne ponude za advokate, notare i ostale slične djelatnosti te posebnu ponudu za zdravstvene ustanove, koje pored bankarskih proizvoda uključuju i proizvode osiguranja koji su namjenski kreirani za ove vrste poslovanja.