Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

podrška start-upima

Sparkasse Prestige paket – bez godišnje naknade za start-up kompanije

Sparkasse_Prestige_1200x800px

S ciljem podrške rastu i razvoju start-upa, Sparkasse Banka je ponudila paket proizvoda i usluga “Prestige” ovim pravnim licima bez naknade za prvih 12 mjeseci korištenja. Prestige paket sadrži set bankarskih proizvoda i usluga korisnih za svakodnevno finansijsko poslovanje malih biznisa, koji će u ovoj posebnoj akciji ostvariti značajnu uštedu na godišnjem nivou.

Prestige paket sadrži transakcijski račun, internet i mobilno bankarstvo, business karticu kao i karticu za polog pazara na bankomatu, te dodatne pogodnosti poput popusta pri obradi kredita, korištenju sefa, te zaključenju različitih polica osiguranja.  Redovna mjesečna naknada Prestige paketa je 22,90KM, i znatno je povoljnija od ugovaranja svakog prizvoda i usluge iz paketa pojedinačno.  

Svim start-up kompanijama u ovoj akciji banka će odobriti korištenje ovog paketa bez naknade u prvoj godini korištenja.

“Sparkasse Banka snažno podržava razvoj malih biznisa i kroz ovu podršku želimo dati doprinos razvoju ekonomije i jačanju poduzetništva.

Pored programa  ‘Korak po korak’, kroz koji im banka aktivno pomaže da razviju svoje poslovanje i dođu do finansijskih  sredstva potrebnih za razvoj svojih ideja i biznisa, sa ovim besplatnim godišnjim paketom želimo im olakšati svakodnevno poslovanje  koje, posebno u prvoj godini poslovanja može biti izazovno” izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima.Više informacija o pogodnostima Prestige paketa možete saznati putem web stranice banke ili kontaktiranjem na broj 033 280 300.