Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

drugo izdanje

Street Food Fest od 23. do 25. jula u Širokom Brijegu

sff-28 (1)

Ovogodišnju street food ugostiteljsku ponudu u pop-up varijanti predstavit će ponajbolji ugostitelji, craft pivari, slastičari, koji će vam prirediti raznovrsne specijalitete, a ljubitelji koktela sigurno će svratiti do Cocktail bar-a

Tople ljetne večeri pod zvijezdama, ugodna druženja uz delicije pripremljene od renomiranih kuhara, veliki izbor craft piva, vina, koktela, dnevni program za najmlađe, kao i večernji program uz poznata muzička imena, sve to nam donosi Street Food Fest koji će se krajem jula održati na festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu.

Prvo izdanje ovog festivala proteklo je u odličnoj atmosferi, a sudeći po mnogima, radilo se o eventu koji je falio Širokom Brijegu, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini, pošto su se rijeke ljudi slijevale na festivalski trg Parka Sajmište u Širokom Brijegu, a u dva dana održavanja festival je posjetilo preko 5.000 ljudi.

Street Food Fest tako će doživjeti svoje drugo izdanje, od 23.7. do 25.7. u ugodnom ambijentu prekrasnog parka Sajmište, nudeći specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji gastronomski doživljaj, uz nastupe poznatih muzičara te bogat dnevni program za mališane, što ovaj festival uvelike razlikuje od sličnih festivala u regiji.

Ovogodišnju street food ugostiteljsku ponudu u pop-up varijanti predstavit će ponajbolji ugostitelji, craft pivari, slastičari, koji će vam prirediti raznovrsne specijalitete, a ljubitelji koktela sigurno će svratiti do Cocktail bar-a.

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine sljubiti s muzikom uz izvođače kao što su ovogodišnji dobitnici Porina za najbolji rock album – Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, splitski TBF, kojeg ne treba puno predstavljati, kao i sve popularniji širokobriješki band Not Jane, te mlade nade Rock trajanja, Street Food Fest Široki Brijeg je vaše obavezno odredište, poručuju organizatori.