Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Supruga Arnela Isaka otvorila svoju prvu pumpu, zenički muftija proučio dovu

anela isak pumpa
FOTO: Facebook

Prvih 50 kupaca jučer je nagrađeno s gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostalim kupcima dijeljeni su pokloni

Kompanija DHD d.o.o. čija je vlasnica Anela Isak, supruga federalnog zastupnika Arnela Isaka, otvorila je danas svoju prvu benzinsku pumpu. Pumpa se nalazi u ulici Sarajevska 139B u Zenici, a zapošljavaće u prvoj fazi deset radnika.

Porodica Isak tako je proširila biznis na trgovinu i promet naftom i naftnim derivatima.

arnel anela isak pumpa
FOTO: Facebook
Arnela, Anela i Ramo Isak

Simboličnim presjecanjem vrpce, benzinsku pumpu su zvanično otvorili bračni par Arnel i Anela Isak zajedno sa Arnelovim ocem Ramom Isakom, aktuelnim federalnim ministrom unutrašnjih poslova.

Ceremoniji je prisustvovalo više stotina osoba, porodičnih prijatelja i poslovnih partnera, a prije presjecanja vrpce zenički muftija Mevludin ef. Dizdarević koji je također bio prisutan obavio je i vjerski dio, proučivši dovu.

Rekao je muftija zenički da mu je drago kada se otvaraju džamije, ali da je sretan što se otvaranjem objekata poput ovog od strane privrednika otvaraju i nova radna mjesta.

“Ovaj projekat sam pokrenuo sa svojom suprugom. Podršku sam dobio od roditelja i dvoje braće, majke i dide. Svaki projekat u našoj Zenici je značajan. Nastavićemo ulagati u svom gradu. Smatram da treba podržati svakog privrednika koji će ulagati i otvariti nova radna mjesta. Privreda je ključni segment ovog društva i treba da se razvija”, kazao je Arnel Isak.

arnel anela isak pumpa
FOTO: Facebook
Arnel Isak na otvaranju pumpe

Prvih 50 kupaca jučer je nagrađeno s gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostalim kupcima dijeljeni su pokloni.

Udruženju “Hrabro srce” iz Zenice kompanija DHD donirala je jučer 1.000 KM.

arnel anela isak pumpa
FOTO: Facebook
Donacija udruženju