Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

akcija

Svakog petka 10 posto popusta za sve kupce u Amko komercu

amko komerc

Osluškujući potrebe i želje naših kupaca odlučili smo im ponudi jedinstvenu pogodnost kupovine, istakla je Minela Džuho direktor marketinga Amko komerca

Volite li dodatne popuste? Ukoliko je odgovor pozitivan onda će vas obradovati i popusti koji vas očekuju u Amko komerc marketima. U narednom periodu sve kupce očekuju posebne pogodnosti kupovine u svim marketima Amko komerca. Pod sloganom „Svakog petka bez izuzetka“ sve kupce očekuje popust od 10 %.

„U marketima Amko komerca, kupac nam je uvijek na prvom mjestu. Osluškujući potrebe i želje naših kupaca odlučili smo im ponudi jedinstvenu pogodnost kupovine“, istakla je Minela Džuho direktor marketinga Amko komerca.

„Svi kupci, svakog petka bez izuzetka u svim marketima grupacije Amko komerc na kasi ostvaruju popust od 10 %. Vrlo jednostavno, bez ikakvih ograničenja i potrebne dokumentacije svaki kupac u bilo kojem marketu Amko komerca petkom ostvaruje popust od 10 posto“, kazala je Džuho.

Akcijski popust od 10% ne odnosi se na: artikle sa zakonski ograničenom maržom, prepaid bonove, duhanske proizvode, novine, na artikle koji su već na akciji, posebno označene artikle  “AKCIJA” i “DODATNO SNIŽENO”,  te se ne zbraja sa drugim popustima.

Iskoristite priliku i nemojte propustiti ovu posebnu pogodnost kupovine za sve kupce!