Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Cameron Diaz

Bila je seks ikona, ali godine su neumoljive (FOTO)

cameron-diaz-film

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a ponekad ode na ručak s prijateljima

Cameron Diaz (46) bila je seks ikona devedesetih godina, za njom su uzdisali i muškarci i žene, a njenim obožavateljima se čini da su godine učinile svoje. Otkako ne “lovi” muškarce, Cameron se posvetila pisanju knjiga, a filmsku industriju pomalo je zanemarila.

Digla je ruke od glume prije tri godine, kada je rekla da joj je dosta mnogobrojnih putovanja zbog uloga. Od tad se više posvetila pisanju knjiga o zdravom načinu života i dosad je objavila dvije knjige. Jedna je bila “bestseller” prema uglednom The New York Timesu.

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a ponekad ode na ručak s prijateljima. Paparazzi su ju ulovili ispred restorana u susjedstvu u ležernom izdanju. Obukla je traperice, džemper, a nije joj se dalo čak ni našminkati.

Glumica visoka 174 centimetra, u prošlosti, osvajala je dugim nogama i plavim očima, te bila je velika zavodnica.

Ljubila je mnoge holivudske frajere, među kojima su Jared Leto (47), Matt Dillon (54), Justin Timberlake (37), Alex Rodriguez (43).

Ipak, roker Benji Madden (39) ju je “ukrao” 2014., kada ih je upoznala prijateljica Nicole Richie (37), koja je u vezi s njegovim bratom Joelom (39). Vjenčali su se 2015. u svom domu na Beverly Hillsu, a ceremonija je bila intimna.