Biznis

trgovački lanac

Svi prodajni objekti Amko komerca neće raditi prvi dan Bajrama

06/07/2022

Kao i prethodnih godina, Amko komerc ovu odluku sprovodi kako bi zaposlenicima omogućio da bajramske praznike provedu u krugu porodice

Svi maloprodajni objekti Amko komerca ne rade u subotu, 09. jula 2022. godine kada se obilježava prvi dan Kurban bajrama.

Kao i prethodnih godina, Amko komerc ovu odluku sprovodi kako bi zaposlenicima omogućio da bajramske praznike provedu u krugu porodice.

“Ovom malom gestom nastojimo pokazati brigu i zahvalnost prema svim našim zaposlenicima i njihovom velikom doprinosu kompaniji tokom cijele godine. Želimo da svi naši zaposlenici praznične dane provedu uz porodicu i najbliže prijatelje, jer ovi dani su prilika da njegujemo vrijednosti koje nas čine dobrima i koje nas usrećuju“, poručuju iz Amko komerca.

Iz ove kompanije su podvukli da posebnu pažnju pridaju razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućavaju i daljnji razvoj karijere, u skladu s potrebama poslovanja.

Naravno, iz Amko komerca su najavili da su u danima praznične kupovine i pripreme za bajramske praznike za sve kupce pripremili bajramska sniženja proizvoda prikladnih za ovaj praznik. Za sve one kupce koji više preferiraju online način kupovine, bajramska sniženja mogu ostvariti i prilikom kupovine na web shopu Amko komerca www.amkoshop.ba ili u nekoj od prodavnica Amko komerc na platformi Korpa.ba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.