Biznis

od 1. marta

Telemach poskupljuje usluge, ali nude vam mogućnost raskida ugovora bez naknade

30/01/2023

Kao korisnik imate pravo promjene paketa Telemach usluga ili možete raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez poštivanja otkaznog roka

Od 1. marta 2023. stupaju na snagu nove cijene Telemach paketa. U njih je uključena naknada za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket.

Primjenjivat će se nova cijena za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket 23,50 KM sa uključenim PDV-om. Saopćili su to iz kompanije Telemach.

“Izmjene cijena paketa odnose se na sve EON pakete, Duo i Trio pakete koji više nisu u komercijalnoj ponudi. Kao i pakete kompanija udruženih sa kompanijom Telemach BH, a sadrže ponudu Osnovnog TV paketa sa mjesečnim održavanjem KKS u svom paketu.

Shodno uslovima poslovanja, obavještenje o navedenim izmjenama cijena paketa će poslati elektronskim putem.

“U formi poruke preko svih boxova digitalne Pay TV, EON Smart Boxa i ostalih digitalnih resivera. Kao korisnik imate pravo promjene paketa usluga ili možete raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez poštivanja otkaznog roka i bez naknade u roku 30 dana od dana objave izmjene u dnevnom listu”.

Novi Cjenovnik Telemach BH usluga stupit će na snagu protekom roka od 30 dana.

“Rok teče od dana objavljivanja”, navode iz Telemacha.

Prema onome što stoji u obavijesti o izmjenama i dopunama cjenovnika kompanije Telemach, najjeftinija usluga koštat će 26,50 konvertibilnih maraka. A najskuplja usluga 83,50 konvertibilnih maraka.

Novi cjenovnik Telemacha pogledajte nastavku:

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.