od 1. marta

Telemach poskupljuje usluge, ali nude vam mogućnost raskida ugovora bez naknade

Telemach
Telemach

Kao korisnik imate pravo promjene paketa Telemach usluga ili možete raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez poštivanja otkaznog roka

Od 1. marta 2023. stupaju na snagu nove cijene Telemach paketa. U njih je uključena naknada za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket.

Primjenjivat će se nova cijena za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket 23,50 KM sa uključenim PDV-om. Saopćili su to iz kompanije Telemach.

“Izmjene cijena paketa odnose se na sve EON pakete, Duo i Trio pakete koji više nisu u komercijalnoj ponudi. Kao i pakete kompanija udruženih sa kompanijom Telemach BH, a sadrže ponudu Osnovnog TV paketa sa mjesečnim održavanjem KKS u svom paketu.

Shodno uslovima poslovanja, obavještenje o navedenim izmjenama cijena paketa će poslati elektronskim putem.

“U formi poruke preko svih boxova digitalne Pay TV, EON Smart Boxa i ostalih digitalnih resivera. Kao korisnik imate pravo promjene paketa usluga ili možete raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez poštivanja otkaznog roka i bez naknade u roku 30 dana od dana objave izmjene u dnevnom listu”.

Novi Cjenovnik Telemach BH usluga stupit će na snagu protekom roka od 30 dana.

“Rok teče od dana objavljivanja”, navode iz Telemacha.

Prema onome što stoji u obavijesti o izmjenama i dopunama cjenovnika kompanije Telemach, najjeftinija usluga koštat će 26,50 konvertibilnih maraka. A najskuplja usluga 83,50 konvertibilnih maraka.

Novi cjenovnik Telemacha pogledajte nastavku: