Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Terme Olimia: Zabava i opuštanje s potpisom

terme111111

Sve one koji u jesensko – zimskom vremenu radije borave u zagrljaju tople termalne vode, nego na bijelim padinama, pozivamo u Terme Olimia.

Iskoristite mirno ozračje i povoljnije ponude, priuštite si cjelodnevno kupanje, wellness užitke i skitnju po prekrasnoj okolici. Do 24.12.2015. boravak tokom sedmice, u sklopu klasičnih trodnevnih paketa u Wellness Hotelu Sotelia****S i Hotelu Breza, donosi jedan besplatan ulaz u prestižni Wellness Orhidelia.

ENOTA ARHITEKTI  ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

Wellness Orhidelia, koji je posljednjih nekoliko godina uvijek i ponovno izabran za najbolji slovenski wellness, najprestižniji je dio Terma Olimia. U vama će probuditi ljubav prema vašem tijelu i duhu. Otkriti će te da u olimskoj vodi nije samo beskonačna ljubav majke prirode, već i u njoj utjelovljena duboka tišina.

Isprepletani vanjski i unutarnji bazeni, „Svijet sauna“ i tematskih odmorišta, istinska je arhitekturna poezija.

terme2

Zimski odmor 2016 po vašoj mjeri

Ukoliko je lokacija za Novu godinu poznata i već razmišljate o vašem odmoru nakon najluđe noći, ponudu Terma Olimia jednostavno ne smijete zaobići. Trodnevni porodični paket uključuje besplatan boravak za dvoje djece, a cijelu porodicu, tokom boravka, odvesti ćemo na nezaboravan izlet.

U Termama Olimia žele da se kod njih osjećaju podjednako dobro i djeca i roditelji, pa su se i ove godine posebno potrudili, da svi dobiju i više od onog što očekuju. Dok se djeca zabavljaju pod nadzorom vrhunskih animatora, roditelji mogu odvojiti nešto vremena samo za sebe. Vašim najmlađima sigurno neće biti dosadno, očekuju ih brojne kreativne radionice i cijeli niz različitih animacijskih sadržaja: tematske šetnje, noćno kupanje uz zimsku bajku, mini disco, kazališne predstave predstave, kino, te lutkarske večeri u
Klubu Žafran. Za to vrijeme roditelji mogu uživati u saunama, Wellness centru Termalija, masaži u jednom od wellness centara, te posebnom relaksacijskom doživljaju u ekskluzivnim programima Wellnessa Orhidelia.

Posebno preporučujemo prestižne 60-minutne masaže Olimia, Amala i Vitae, jedinstvene poput Terma Olimia.

Nema druge, već u Terme Olimia na odmor po vašoj mjeri!

Više o ponudi na www.terme-olimia.com