Biznis

Sarajevo

Toplane uvode mogućnost plaćanja centralnog grijanja putem OPA platforme

13/03/2020

Uvođenjem OPA platforme se između ostalog omogućava sigurno, brzo, cjenovno prihvatljivo i jednostavno plaćanje usluga putem mobilne aplikacije

KJKP “Toplane – Sarajevo” d.o.o. i kompanija ESP BH d.o.o. su u četvrtak 12.03.2020. godine potpisale Protokol o razumijevanju i saradnji kojim se uspostavio okvir za saradnju u vezi sa uslugama naplate alternativnih modela plaćanja mjesečnih računa za centralno grijanje, s ciljem omogućavanja korisnicima korištenje OPA platforme i kroz to plaćanje računa putem mobilne aplikacije.

OPA platforma u suštini predstavlja ekosistem plaćanja, stvarajući kompletno okruženje za mobilno plaćanje koje rezultira bogatim iskustvom i visokim stepenom zadovoljstva krajnjeg korisnika, kroz uvođenje servisa plaćanja i dodatnih pogodnosti.

Uvođenjem OPA platforme se između ostalog omogućava sigurno, brzo, cjenovno prihvatljivo i jednostavno plaćanje usluga putem mobilne aplikacije, prilikom čega korisnici imaju uvid u istoriju izvršenih transakcija u korist Toplana Sarajevo, a po nalogu dostavljenom u elekronskoj uplatnici.

Trenutno je u implementaciji testna faza korištenja OPA platforme, nakon čega će usluga biti dostupna svim zainteresovanim korisnicima Toplana Sarajevo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.