destilerija epoha

Travarica iz Lopara šampion kvaliteta na sajmu u Novom Sadu

Srn2019-5-11_182184_0 (1)

Predsjednik Komisije za ocjenjivanje jakih alkoholnih pića Ninoslav Nikićević rekao je da su ove godine bila 234 uzorka rakije i da ih nikada nije bilo više

Rakija travarica destilerije “Epoha” iz Bobetinog Brda kod Lopara proglašena je danas šampionom kvaliteta na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Vlasnici “Epohe” Bojan i Mladen Džuveleković izrazili su zadovoljstvo priznanjem, te su nakon dodjele nagrada istakli da su i ostale rakije destilerije postigle zavidan uspijeh.

“Viljamovka, šljivovica, kajsijevača i dunjevača nagrađene su velikim zlatnim i zlatnim medaljama”, rekao je Srni Bojan DŽuveleković.

On je dodao da su posebno ponosni što rakije proizvedene od majevičkog voća postižu odlične rezultate, a i Majevica polako po tome postaje prepoznatljiva.

Destilerija “Epoha” dobila je šampionski pehar sajma za ukupno izuzetno visok kvalitet rakija.

“Zadovoljstvo je još veće jer smo na najbolji način predstavili opštinu Lopare i Republiku Srpsku”, dodao je Džuveleković.

Predsjednik Komisije za ocjenjivanje jakih alkoholnih pića Ninoslav Nikićević rekao je da su ove godine bila 234 uzorka rakije i da ih nikada nije bilo više.

On je izrazio zadovoljstvo kvalitetom uzoraka rakije.