Biznis

trebinje

Treća konferencija preduzetništva žena u RS-u

15/09/2019

Organizacija Konferencije realizuje se pod okriljem Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network), a podržana je i od Evropske banke za obnovu i razvoj

Privredna komora i Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske (RS), u okviru projekta „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena RS”, organizuju 25. septembra u Trebinju, Treću konferenciju preduzetništva žena.

Osnovni cilj skupa je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava, unaprijediti saradnju žena preduzetnica u regionu.

Programom Konferencije predviđeno je i održavanje motivacionog predavanja, s osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te dvije panel diskusije kroz koje će biti predstavljena iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a bit će upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. Također, u okviru Evropske mreže preduzetništva, biće održani i bilateralni susreti učesnika.

Učešće je besplatno, a registracija učešća je obavezna putem ovog LINKA.

Rok za registraciju je 20.septembar 2019. godine.

Projekat „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena RS”, implementira Komorski sistem RS. Davalac granta za realizaciju projekta je „EDA – Agencija za razvoj preduzeća“ iz sredstava SIEM, a u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za MSP u BiH – SBA BiH“ koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH.

Organizacija Konferencije realizuje se pod okriljem Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network), a podržana je i od Evropske banke za obnovu i razvoj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.