Biznis

posao za 28 radnika

Trgovinski lanac “Crvena jabuka” otvorio poslovnu jedinicu u Neumu

16/07/2019

Svaki 100. kupac obaviće besplatnu kupovinu, a prvih 500 kupaca biće nagrađeno Crvena jabuka market cekerima za kupovinu

Trgovinski lanac Crvena jabuka market danas u 8 sati otvorio ke novu poslovnu jedinicu u Neumu, na adresi Ruđera Boškovića b.b.

Savremeno uređen market prostire se na 640 kvadratnih metara i zapošljava 28 radnika. Kao lancu koji je naročito posvećen svježim odjelima, u marketu u Neumu kupcima će svakodnevno biti dostupno svježe voće i povrće, raznovrsan asortiman gotovih jela i pekarskih proizvoda, svježe meso i riba.

Uz posebnu akcijsku ponudu koja će trajati do 31.07, prve kupce danas su obradovali poklon paketima.

Svaki 100. kupac obaviće besplatnu kupovinu, a prvih 500 kupaca biće nagrađeno Crvena jabuka market cekerima za kupovinu.

Kako navode iz ovog trgovinskog lanca, neki od zaposlenih došli su i iz drugih gradova, s obzirom na to da su ovim zaposlenjem pronašli način da spoje ugodno s korisnim – posao i život na moru.

„Sudeći po prvim reakcijama kupaca, donijeli smo pravo osvježenje u Neum kada je u pitanju segment maloprodaje. U skladu sa veličinom objekta, kupci će moći pronaći širok asortiman artikala za svakodnevne, manje i veće kupovine, a sve to u prijatnom ambijentu prostora uređenog po savremenim standardima. Stalo nam je do toga da se kupci u našem marketu osjećaju prijatno prilikom kupovine i kao kod svoje kuće,“ saopšteno je iz marketing službe Crvena jabuka marketa.

Radno vrijeme novootvorenog marketa je od 7 do 22 časa svakoga dana.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.