Biznis

gorivo novog brenda ISOMAX

U Gradačcu otvorena trinaesta Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa

16/12/2019

Radno vrijeme pumpe u Gradačcu je od 05,00 do 23,00 sata

U Gradačcu je otvorena 13. Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa. Ovo je već osmi maloprodajni objekat otvoren u ovoj godini vodećeg privatnog distributera nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini.

Nova benzinska pumpa Hifa Oil – Euro Oil nalazi se u ulici Sarajevska bb. U okviru svoje ponude ova, kao i sve ostale Hifa Oil – Euro Oil pumpe, nudi najkvalitetnije dizel i benzin gorivo novog brenda ISOMAX.

Podsjećamo da je Hifa Oil prošle sedmice promovirala novi brend goriva visokih performansi – ISOMAX, a koji je ova domaća kompanija patentirala i razvila u saradnji sa francuskom naftnom kompanijom Total.

ISOMAX predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima EURO 6 motora. Novi brend je razvijen tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima kao što su velike hladnoće. U okviru brenda ISOMAX na tržište su plasirana i ulja, maziva za automobile, kao i linija auto – kozmetike.

Također, pumpa u Gradačcu posjeduje sve sadržaje koje Hifa Oil – Euro Oil nudi u skladu sa svojim standardima, a koji obuhvataju popularnu kafu “TO GO”, besplatnu Wi-Fi uslugu, te Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje.

Radno vrijeme pumpe u Gradačcu je od 05,00 do 23,00 sata.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.