Biznis

Bulevar Stup

U novootvorenom supermarketu Amko komerca: 10 posto popusta tri dana u sedmici

20/01/2022

Amko komerc Bulevar Stup svakog petka, subote i nedjelje poklanja 10 posto popusta svim kupcima

U toku januara svaki petak, subotu i nedjelju sve kupce u novootvorenom supermarketu Amko komerca, u naselju Bulevar Stup, očekuje popust na kupovinu od 10 posto.

“U marketima Amko komerca, kupac nam je uvijek na prvom mjestu. Osluškujući potrebe i želje naših kupaca odlučili smo im ponuditi jedinstvenu pogodnost kupovine. Novi supermarket prepoznatljiv je po inovativanom konceptu koji prati posljednje svjetske trendove u maloprodaji. Uz novi doživljaj kupovine u modernom enterijeru za sve kupce u Amko komerc supermarketu u naselju Bulevar Stup kupcima nudimo posebne pogodnosti kupovine. Tokom januara svaki petak, subotu i nedjelju našim kupcima poklanjamo 10 posto popusta na artikle koji nisu sniženi “, istakla je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Naselje Bulevar Stup, smješteno je uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku prugu Ilidža-Baščaršija na adresi Džemala Bijedića.

Supermarket Amko komerc je na adresi Džemala Bijedića do broja 279H, u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice i tramvajske stanice Stup.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.