Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Sarajevu održan Bisnode Speed Networking

Bisnode Speed Networking
FOTO: I. K.

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala je danas poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Upoznavanje i druženje potencijalnih poslovnih partnera trajalo je dva sata u zgradi Networksa, u Sarajevu. Događaj je bio besplatan i dostupan svima.

Bisnode Speed Networking jedan je od najefikasniji načina iskorištavanja radnog vremena. To je interesantan koncept umrežavanje potencijalnih poslovnih ljudi na kojem mogu da se upoznaju, uvežu, preporuče i sklope poslovnu saradnju.

Jasna Kuluglija iz firme Digital Line nam je rekla: “Ovaj susret i ovakav način mi se veoma dopada, dobra ideja zaista. Bilo mi je veoma ugodno. Doći ću i naredni put naravno.”

Jasmin Lutvikadić iz firme Cargo partner je rekao: „Zadovoljstvo mi je što sam danas tu i što sam imao priliku upoznati ljude iz različitih sfera i branši. Iako možda nismo toliko srodni s nekima, ali sigurno dobra prilika da se razmijene iskustva i možda kroz neke preporuke dođe do nekih novih potencijala. U svakom slučaju, bilo mi je drago i dolazim i sljedeći put.“

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.
Više informacija na info@boniteti.com i na www.bisnode.ba.