Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U strogom centru

U Sarajevu otvorena nova poslovnica Sparkasse Banke: Novim klijentima poklon dobrodošlice

sparkasse strosmajerova
Foto: Sparkasse Bank

Akcija je namijenjena fizičkim licima i trajaće tokom mjeseca februara

Sparkasse banka otvorila je još jednu modernu poslovnicu u centru Sarajeva, na adresi Zelenih beretki br.5 (na uglu sa Strossmayerovom ulicom). Sa novom poslovnicom, Banka je u Sarajevu prisutna na ukupno osam lokacija, a sve nove klijente očekuje poklon dobrodošlice.

Povodom otvaranja nove poslovnice, klijente pri otvaranju računa i ugovaranju prijema redovnih mjesečnih primanja putem Sparkasse Banke, očekuje i poklon dobrodošlice u iznosu od 100KM. Akcija je namijenjena fizičkim licima i trajaće tokom mjeseca februara.

sparkasse banka sarajevo
Foto: Sparkasse Bank

U novoj poslovnici će građanima i privrednicima na usluzi biti tim iskusnih bankara sa svim finansijskim produktima i savjetovanjem, kao i zona sa uređajima koja zamjenjuje konvencionalne šalterske usluge i čini ih dostupnim 24/7. Time su i nove poslovnice banke dio koncepta digitalizacije – sa novim uslužnim modelom, poslovnice postaju centri za visoko-kvalitetno, individualno savjetovanje, uz mogućnost obavljanja bazičnih usluga platnog prometa kroz digitalne zone i elektronske servise.

„Iako se kao banka usmjeravamo ka digitalizaciji prateći nove tehnološke trendove, ne želimo zanemariti važnost ličnog kontakta koji je osnova povjerenja na kojem se bankarstvo bazira. Upravo zato širimo našu mrežu poslovnica i tu smo gdje nas klijenti očekuju i žele vidjeti. Raduje me da ih sada možemo uslužiti u novoj poslovnici u srcu Sarajeva, te ih pozivamo da nas posjete i iskoriste posebnu akciju koju smo pripremili povodom otvorenja”, izjavila je Emina Muharemović, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom I malim preduzećima.

sparkasse banka
Foto: Sparkasse Bank

Sve nove poslovnice Sparkasse Banke ne nude samo savremen, prozračan i ugodan ambijent, nego su i u svom konceptu „održive“. To znači visoko energetski efikasne prostore, opremljene adekvatnim materijalima, koji u svojoj proizvodnji, transportu, upotrebi uvažavaju ESG principe i imaju pozitivan uticaj na okoliš.