Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Sarajevu završetak CEO konferencije

ceo2

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu nastavlja s realizacijom projekta CEO konferencija. Do sada su održane konferencije u Mostaru, Zenici, Tuzli, Banjoj Luci, Zagrebu, Podgorici i Beogradu, a sutra slijedi velika završna CEO konferencija u Sarajevu.

Konferencija će okupiti preko 750 mladih ljudi iz cijele regije i govornike – najuspješnije pojedince iz Bosne i Hercegovine i regije.

Na otvaranju događaja prisutnima će se obratiti Željko Šain – dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Branimir Mujdža – predsjednik Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Armin Talić – rukovodilac Centra za preduzetništvo i upravljanje znanjem i Šejla Vatreš – menadžerica projekta.

Nakon toga, svoje govore će održati eminentni stručnjaci iz različitih sfera kao što su: Almir Badnjević (Verlab), Selma Berisalić (Selma Starfinger), Maša Čampara (eMedia Patch), Suhad Ećo (Inside), Erol Mujanović (Marathon), Maja Kojundžić (Cuspis), Nihad F. Softić (School & School), Maya Sar i Muamer Kasumović, najavili su organizatori.