Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U toku upis u Smart vrtić: Zadovoljit će potrebe svakog pojedinca

Smart vrtic1

Internacionalna privatna predškolska ustanova Smart se nalazi u ulici Kupreška broj 17 na Grbavici, pored pomoćnog stadiona FK Željezničar, u mirnom stambenom kvartu sa niskom frekvencijom saobraćaja.

Smart je akreditovan za organizaciju i provođenje cjelovitog razvojnog programa dječijeg obrazovanja i vaspitanja od nadležnog Ministarstva Kantona Sarajevo i prvi na našim prostorima je sertificiran da implementira filozofiju „Reggio Emilia“ pristupa odgoju djeteta na predškolskom uzrastu. Primamo djecu od navršene jedne godine do polaska u školu. Radno vrijeme vrtića je od 07:00 do 19:00 sati, nemamo kolektivni godišnji odmor već radimo tokom čitave godine.

Oprema i didaktička sredstva su najsavremenija i veoma pažljivo odabrana od strane stručnog tima vrtića.

Kompletan objekat vrtića je projektovan da služi dječijim potrebama, a prostori u kojim djeca borave su organizovani prema ideji pristupa „Reggio Emilia“ .

Posebnu pažnju smo posvetili prehrani naše djece. Skladištenje i priprema hrane se odvija u uvjetima najmodernije profesionalne kuhinje. Za zdravu i kvalitetnu pripremu obroka zadužen je tim sastavljen od kuhara, nutricioniste, pomoćnog osoblja, i uz budni nadzor šefa kuhinje. Zahvalnica za zdrave namirnice svakako ide firmi Fress.ba.

Također, pored odgoja i ishrane važna je i čista voda te imamo posebno ugrađene filtere za vodu koji imaju funkciju pročišćavanja vode, a za filtere i sigurnu čistu vodu se pobrinula firma Barrier.

Za više informacija, možete nas kontaktirati na broj telefona 033 710 200 ili na email adresu info@smartkids.ba. Pozivamo Vas da posjetite na šu web adresu www.smartkids.ba kao i Facebook stranicu https://www.facebook.com/Smartvrtic/.