Biznis

Addiko Red Wednesday

Ugovorite kredit bez troškova obrade i počastite se poklonom do 500 KM

07/10/2020

Akciju Addiko Red Wednesday u Bosni i Hercegovini Addiko banke organizuju drugi put ove godine, a treću godinu zaredom

Nakon ljetne pauze, ponovo je aktuelna specijalna Addiko Red Wednesday.

Srijeda, 07. oktobar 2020. datum je kada definitivno trebate posjetiti poslovnice Addiko banke ukoliko su vam potrebna kreditna sredstva. Svi postojeći i novi klijenti, koji 07. oktora 2020. apliciraju, te im bude odobren i plasiran Addiko Blic gotovinski kredit, ostvaruju dupli dobitak: kredit bez troškova obrade i poklon u iznosu do 500 KM, zavisno od visine ugovorenog kredita.

“Akcija Red Wednesday je izuzetno dobro prihvaćena od naših klijenata, te smo odlučili da za početak jeseni naše klijente obradujemo novom Crvenom srijedom i poklonom koji može iznositi do 500 KM”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Uvijek se trudimo fokusirati se na one pogodnosti koje su našim klijentima najvažnije. Novčani poklon se do sada pokazao kao najbolji izbor,” istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i dodao da u akciji mogu učestvovati svi građani, bez obzira da li su klijenti Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Akciju Addiko Red Wednesday u Bosni i Hercegovini Addiko banke organizuju drugi put ove godine, a treću godinu zaredom. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem zvanične Facebook stranice Banke.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.