Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Union Foods u Čitluku pokreće proizvodnju grickalica

union foods

Kompanija Union Foods, koja u svom asortimanu ima svjetski poznate brandove poput Zotta, Danonea, Woerle, Bayerland, Kindera, u Čitluku pokreće proizvodnju flips branda “Flipko” koji će brojati 17 novih proizvoda.

Ova investicija jedna je od najvećih proizvodnih investicija u Bosni i Hercegovini u ovoj godini i nastavak dosad uspješnih projekata koje ova tvrtka ima iza sebe. Suvremeni flips pogon smješten je u Čitluku i u prvoj fazi projekta zaposleno je 15 novih djelatnika od ukupno 50 koliko je planirano u sljedeće dvije godine, priopćeno je iz Union Foodsa.

Najsuvremenija i pouzdana njemačka oprema, pažljivo odabrane i strogo kontrolirane kvalitetne sirovine te vrhunski tim domaćih stručnjaka jamac su vrhunske kvalitete proizvoda koji potrošači mogu probati već od ovog tjedna, dodaje se u priopćenju.

Proizvodni proces je koncipiran na način da nema odstupanja u kvaliteti proizvoda i da svaki proizvod bude vrhunske kvalitete. Standardi kontrole kvalitete od sirovine do gotovog proizvoda integrirane su u proces proizvodnje tako da u svakom segmentu ispunjavaju iznimno visoke kriterije sigurnosti hrane i kontrole kvalitete.