Biznis

stalna dostupnost podrške

USAID Diaspora Invest osigurao kontakt-liniju za podršku kompanijama

20/03/2020

Iz Projekta naglašavaju da je poziv za podršku investicijskim projektima kroz grant program još otvoren, te su pozvali kompanije koje ispunjavaju uslove, da ne propuste šansu za ostvarivanje pomoći

Povodom novonastalih okolnosti vezanih za globalnu pandemiju COVID-19, iz Biznis centra bh. dijaspore i USAID Projekta “Diaspora Invest” su naglasili da će osigurati stalnu dostupnost podrške i informacija putem kontakt-linije i online servisa, a u svrhu olakšavanja pristupa sredstvima iz novog javnog poziva za podršku investitorima.

Iz Projekta naglašavaju da je poziv za podršku investicijskim projektima kroz grant program još otvoren, te su pozvali kompanije koje ispunjavaju uslove, da ne propuste šansu za ostvarivanje pomoći.

– Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava ostaje otvoren i dostupan je putem web-linka www.grant.diasporainvest.ba. Za sve dodatne informacije i savjete u vezi sa ispunjavanjem aplikacije budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila info@diasporainvest.ba i/ili broja telefona +387603420963. U stalnom smo kontaktu sa našim korisnicima. Kompanije širom zemlje su shvatile zvanične preporuke veoma ozbiljno, a mi ćemo putem naše web-platforme Diasporainvest.ba redovno informisati o svim novostima koje su vezane za trenutno stanje, a mogu biti od značaja za izazove sa kojima se suočava biznis sektor – poručuju iz USAID Projekta “Diaspora Invest”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.