Biznis

Jednostavno rješenje

Uskoči u ljeto uz JUMBO!

16/07/2021

Za više informacija posjetite Facebook stranicu i Instagram stranicu

Nakon dugog perioda punog obaveza, mislimo da je vrijeme za opuštajući odmor. Možete li zamisliti da ste u ležaljci na plaži, pod sjenom suncobrana, uživate u hladnom piću, dok se djeca igraju ili plivaju u moru na svojim dušecima? Ah, to su dani koji su pred nama!

Možda biste mogli i pomisliti da još niste spremni za ljetovanje? Ne brinite, rješenje je jednostavno. Uskočite u ljeto s JUMBO-om!

Koji ćete suncobran odabrati ove godine? Šta je sa rashladnom torbom za hladne napitke uz more? Hoćete li imati udobne ležaljke za plažu? Ako i djevojke toliko žele flamingose, za savršene fotografije, sada je vrijeme da ga nabave.

A o dječjim igračkama da i ne govorimo. Svi mogu pronaći dodatke za plivanje, plastične kalupe za pijesak, različite modele šlaufa ili dušeka za plažu. U ovom zadnjem mogu uživati ​​i odrasli, zar ne? Ostali dodaci poput šešira, japanki i ventilatora također nisu na odmet.

Ove i mnoge druge ljetne proizvode možete pronaći u cijelom lancu trgovina JUMBO ili ih naručiti putem interneta na www.jumbo.ba

Za više informacija posjetite Facebook stranicu i Instagram stranicu, a dobrodošli ste u našim prodavnicama u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Bijeljini, Tuzli i Cazinu.
JUMBO je dio BALFIN Grupe, jedne od najvećih i najuspješnijih investicionih grupa u regiji zapadnog Balkana.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.