Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uspješan završetak akcije BH Telecoma “Uz najbolju ponudu, najbolje uštede”

bh-telecom

BH Telecom jedna je od najuspješnijih kompanija u BiH, koja omogućava razvoj društva i ekonomije, i koja će nastaviti unaprjeđivati svoje usluge, kazao je vršitelj dužnosti (v.d.) direktora Regionalne direkcije BH Telecoma u Travniku Elvedin Kanafija, u povodu uspješnog završetka akcije “Uz najbolju ponudu, najbolje uštede” i dodjele poklona novim korisnicima usluga ove kompanije.

Predstavljajući na konferenciji za novinare u Travniku rezultate ove kompanije i njene planove, Kanafija je kazao da je BH Telecom vodeći telekom operater u BiH koji svojim korisnicima nudi više od 1.000 usluga, te je dobitnik mnogih nagrada, poput one za najpovoljnijeg poslodavca u BiH i poslodavca godine za osobe s invaliditetom.

Kanafija je naglasio da Regionalna direkcija BH Telecoma u Travniku pruža usluge za više od 100.000 korisnika, među kojima su i najznačajniji gospodarski subjekti, dok je svoje telekomunikacijske usluge omogućila i stanovnicima najudaljenijih područja.

Kako je najavljeno, 15. februara počinje prodajna akcija “Podijelimo osmijeh”, u okviru koje će BH Telecom sve priključke omogućiti po cijeni od jedne KM, uz dodatne benefite i bonuse.